Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl

Annemarie - begeleider

Een baan bij Sorgh.nl, daar heb ik voor gekozen. Zorgen voor de ander, omdat zij dat nodig hebben. Niet alleen zorgen, maar ook begeleiden. Samen doen. Samen koken, samen huishoudelijke taken doen, waardoor je de cliënten beter leert kennen en zij jou. Sorgh.nl is vaak ook luisteren naar de ander. Wat is de begeleidingsvraag van de cliënt aan jou? Wat vraagt de cliënt aan jou? De ene keer zal ze vragen of je wilt helpen met bed opmaken, de andere keer zal ze vragen of je gewoon naast haar komt zitten en naar haar luistert. Die afwisseling, daar hou ik van!  En dat heb ik bij Sorgh.nl alleen maar!

Telkens een andere doelgroep

Mijn hart heeft altijd in de gehandicaptenzorg gelegen. Tijdens het werken bij Sorgh.nl kwam ik erachter dat ik de ouderenzorg ook heel leuk vind. Een andere doelgroep, vaak andere begeleiding, geeft je meer kennis en ervaring dan dat je hebt in het vakgebied waarvoor je bent opgeleid. Het zorgen voor de ouderen brengt je tot nieuwe inzichten, omdat zij al veel meer ervaring hebben dan jij.  

Nieuwe cliënten leren kennen

Via Sorgh.nl kwam ik bij een nieuwe instelling. Ik kende er nog niemand, maar Sorgh.nl had ervoor gezorgd dat ik alle informatie over de dienst en cliënten wist. Het werken was leuk, de cliënten vonden het even spannend, omdat zij me nog niet kenden. Aan het einde van de dienst kwam er een cliënte naar me toe, gaf me een knuffel en zei: ‘Jij bent mijn vriendin hé, kom je morgen weer?’. Een onverwacht en waardevol moment, zo ging ik inzien dat wanneer je ontspannen bent en je jezelf bent, je veel kan bereiken bij ‘onbekende’ cliënten. 

Flexibiliteit is geboden

Wat ik het leukste aan het werken bij Sorgh.nl vind? De flexibiliteit. Het zelf inplannen van diensten en de combinatie van ontspanning en werken. Het klaarstaan voor de instellingen, voor mensen zorgen die het zelf niet meer kunnen. Met het team de juiste keuzes maken voor je cliënten. Samenwerken met je collega’s en de protocollen er nog een keer op nalezen. Verbinding. Eigenlijk teveel om op te noemen.
 
Ik werk in verschillende soorten instellingen. Ik deel mijn kennis wat betreft doelgroep en begeleiding van de doelgroep met mijn collega’s. Het is interessant om kennis te maken met de instellingen. Als begeleider doe ik aan alles mee, en help ik de cliënten hun zelfredzaamheid te behouden en/of vergroten.  En dat is waardevol. Ja, ik ben blij dat ik mij in mag zetten voor Sorgh.nl!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Sorghers aan het woord

  Sorgh'ers aan het woord

  Juian | Natuurlijk is de zorg geen beroep voor mannen; daar werken alleen vrouwen. En als er al een man werkt, dan is het een watje. Totdat er een grote stevige jongeman tegenover je staat die een beetje scheel kijkt en er niet al te lief en schattig uitziet. Op dat moment moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Jacomine | Het werken bij Sorgh is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken ook zo leuk. Het komt voor dat je ’s morgens met een collega van de instelling werkt en op dezelfde dag ’s avonds zelfstandig een groep draait met behulp van een dagprogramma. Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Annemarie | Een baan bij Sorgh, daar heb ik voor gekozen. Zorgen voor de ander, omdat zij dat nodig hebben. Niet alleen zorgen, maar ook begeleiden. Samen doen. Samen koken, samen huishoudelijke taken doen, waardoor je de cliënten beter leert kennen en zij jou.  Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Janneke | Op de dagbesteding is een cliënt die zich moeilijk kan uiten, niet kan praten en vaak wat onrustig is. Dieren maken veel bij haar los. Zodra zij de konijnen die we dagelijks verzorgen ziet, gaat ze stralen en wil ze knuffelen. Dit is zo bijzonder om te zien, en zelfs ontroerend. Dan is er echt contact!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Margreet | Het werken bij Sorgh.nl is uitdagend en vraagt om creativiteit en humor. Soms kan de sfeer in een groep negatief, gespannen of somber zijn. Ik heb wel eens expres een plastic beker sinaasappelsap laten vallen om die sfeer te doorbreken, zodat iedereen dacht: “Oh, die domme Margreet!”… maar ondertussen was iedereen vrolijk aan het lachen!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Christianne | Laatst begeleidde ik een vrouw met een verstandelijke beperking. Zij is zo gespannen dat ze vaak schreeuwt als iemand haar iets vraagt of zegt. Ook zodra ik haar iets vroeg, schreeuwde ze hard: “NEE!”. Maar toen ik vroeg: “Wil je een knuffel van me?”, schreeuwde ze: “NEE! … euh… JA!”. Ze had gewoon positieve aandacht nodig. En een knuffel!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerdie | Het werken bij Sorgh.nl is voor mij een feestje. Er zijn veel redenen daarvoor. Ook op de werkvloer is het regelmatig dubbel feest! Eens was er op een woongroep met intensieve begeleiding een bewoner jarig. Daar maakten we natuurlijk ook een feestje van! Hij kreeg van ons een feestmuts met daarop geschreven: “Als je mij ziet, graag feliciteren! Want ik houd van handjes geven.” Hij vond het helemaal geweldig en genoot van alle aandacht!
    Lees meer!