Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl

Een luxe auto van de zaak met jouw naam erop!

Als jij bij ons komt werken staat er al vóór jouw eerste werkdag een auto van de zaak voor je deur. Daarmee rijd jij snel, veilig en comfortabel naar welke dienst dan ook! Met een brede glimlach kom jij op tijd en ontspannen aan bij de zorginstellingen en particulieren die op je zitten te wachten.

Mensen reageren vrolijk als jij eraan komt

Verbaas je niet als mensen blij reageren dat jij er bent, want ze hebben je vast al zien aankomen! Iedereen herkent meteen jouw auto met niet alleen ons logo, maar ook met jouw eigen naam. Dat schept veel herkenning en vertrouwen, waardoor jij altijd hartelijk wordt ontvangen.

Jouw auto staat al klaar

Jij laat ons zó breed glimlachen, dat wij jouw auto al klaar hebben staan. Dus stap maar snel in! Jouw auto is natuurlijk voorzien van alle gemakken. Wij willen dat je veilig aankomt bij onze instelling en zorgen daarom voor een goede auto voorzien van volledig onderhoud en met een pechhulp voor incidenten. Ook in warme zomers rijd jij cool rond dankzij de airco. En in de winters zit je er warmpjes bij! Met de ingebouwde navigatie vind je gemakkelijk de weg.

Welke auto krijg jij?

De meeste zorgprofessionals rijden in een witte Fiat 500, die een opvallend leuke vormgeving heeft. Deze compacte auto is betrouwbaar, handzaam en overal eenvoudig te parkeren. Tevens hebben een aantal exclusieve zorgprofessionals een Mercedes tot hun beschikking staan.  Wij vinden dat onze flexibele zorgprofessionals het verdienen om een beetje verwend te worden. Reageer daarom op onze vacatures hieronder. Wie weet rijd jij straks ook in zo’n luxe auto van de zaak!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Sorghers aan het woord

  Sorgh'ers aan het woord

  Juian | Natuurlijk is de zorg geen beroep voor mannen; daar werken alleen vrouwen. En als er al een man werkt, dan is het een watje. Totdat er een grote stevige jongeman tegenover je staat die een beetje scheel kijkt en er niet al te lief en schattig uitziet. Op dat moment moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Jacomine | Het werken bij Sorgh is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken ook zo leuk. Het komt voor dat je ’s morgens met een collega van de instelling werkt en op dezelfde dag ’s avonds zelfstandig een groep draait met behulp van een dagprogramma. Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Annemarie | Een baan bij Sorgh, daar heb ik voor gekozen. Zorgen voor de ander, omdat zij dat nodig hebben. Niet alleen zorgen, maar ook begeleiden. Samen doen. Samen koken, samen huishoudelijke taken doen, waardoor je de cliënten beter leert kennen en zij jou.  Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Janneke | Op de dagbesteding is een cliënt die zich moeilijk kan uiten, niet kan praten en vaak wat onrustig is. Dieren maken veel bij haar los. Zodra zij de konijnen die we dagelijks verzorgen ziet, gaat ze stralen en wil ze knuffelen. Dit is zo bijzonder om te zien, en zelfs ontroerend. Dan is er echt contact!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Margreet | Het werken bij Sorgh.nl is uitdagend en vraagt om creativiteit en humor. Soms kan de sfeer in een groep negatief, gespannen of somber zijn. Ik heb wel eens expres een plastic beker sinaasappelsap laten vallen om die sfeer te doorbreken, zodat iedereen dacht: “Oh, die domme Margreet!”… maar ondertussen was iedereen vrolijk aan het lachen!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Christianne | Laatst begeleidde ik een vrouw met een verstandelijke beperking. Zij is zo gespannen dat ze vaak schreeuwt als iemand haar iets vraagt of zegt. Ook zodra ik haar iets vroeg, schreeuwde ze hard: “NEE!”. Maar toen ik vroeg: “Wil je een knuffel van me?”, schreeuwde ze: “NEE! … euh… JA!”. Ze had gewoon positieve aandacht nodig. En een knuffel!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerdie | Het werken bij Sorgh.nl is voor mij een feestje. Er zijn veel redenen daarvoor. Ook op de werkvloer is het regelmatig dubbel feest! Eens was er op een woongroep met intensieve begeleiding een bewoner jarig. Daar maakten we natuurlijk ook een feestje van! Hij kreeg van ons een feestmuts met daarop geschreven: “Als je mij ziet, graag feliciteren! Want ik houd van handjes geven.” Hij vond het helemaal geweldig en genoot van alle aandacht!
    Lees meer!