Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl  

Een luxe auto van de zaak met jouw naam erop!

Als jij bij ons komt werken staat er al vóór jouw eerste werkdag een auto van de zaak voor je deur. Daarmee rijd jij snel, veilig en comfortabel naar welke dienst dan ook! Met een brede glimlach kom jij op tijd en ontspannen aan bij de zorginstellingen en particulieren die op je zitten te wachten.

Mensen reageren vrolijk als jij eraan komt

Verbaas je niet als mensen blij reageren dat jij er bent, want ze hebben je vast al zien aankomen! Iedereen herkent meteen jouw auto met niet alleen ons logo, maar ook met jouw eigen naam. Dat schept veel herkenning en vertrouwen, waardoor jij altijd hartelijk wordt ontvangen.

Jouw auto staat al klaar

Jij laat ons zó breed glimlachen, dat wij jouw auto al klaar hebben staan. Dus stap maar snel in! Jouw auto is natuurlijk voorzien van alle gemakken. Wij willen dat je veilig aankomt bij onze instelling en zorgen daarom voor een goede auto voorzien van volledig onderhoud en met een pechhulp voor incidenten. Ook in warme zomers rijd jij cool rond dankzij de airco. En in de winters zit je er warmpjes bij! Met de ingebouwde navigatie vind je gemakkelijk de weg.

Welke auto krijg jij?

De meeste zorgprofessionals rijden in een witte Fiat 500, die een opvallend leuke vormgeving heeft. Deze compacte auto is betrouwbaar, handzaam en overal eenvoudig te parkeren. Tevens hebben een aantal exclusieve zorgprofessionals een Mercedes tot hun beschikking staan.  Wij vinden dat onze flexibele zorgprofessionals het verdienen om een beetje verwend te worden. Reageer daarom op onze vacatures hieronder. Wie weet rijd jij straks ook in zo’n luxe auto van de zaak!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen

  Sorgh'ers aan het woord

  Martine | 'Het is erg leuk om op veel verschillende plekken te werken, met diverse doelgroepen. Het komt ook voor dat je voor langere tijd wordt ingezet op bepaalde groepen of afdelingen.'... 'Ik kan mezelf inplannen wanneer het mij uitkomt, sommige weken werk ik 36 uur, maar er zijn ook weken dat ik nog geen 20 uur werk. Sorgh.nl biedt deze ruimte..'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Angelo | 'Een overstap naar de gehandicapten zorg?!? Totdat ze mijn verhaal hoorden. Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Inmiddels zijn er al een aantal mensen uit mijn netwerk ook collega geworden! Wat het voor mij zo prettig werken maakt bij Sorgh.nl: Een vast aanspreekpunt dat mij kent en altijd met me mee denkt! Flexibele werktijden en geen zorgen om de uren!'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerlinde: | 'Bij Sorgh.nl werken is zorgen voor een glimlach, zowel bij bewoners en het vaste personeel op de groep als bij mezelf!' 'Mijn Glimlach? Ervaring; zoals eerder aangegeven doe je bij Sorgh.nl veel ervaring op. Je komt op veel werkplekken, die allemaal een andere manier van werken hebben. Je leert hierdoor veel begeleidingsstijlen kennen en herkennen. Dit geeft mij veel plezier in mijn werk.' 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Esther | 'Het allerfijnste aan dit werk is toch wel de glimlach en de dankbaarheid van de cliënt aan het einde van het zorgmoment of aan het einde van je dienst. Het is zo fijn om cliënten te mogen helpen bij het behouden van de zelfredzaamheid en hun zelfstandigheid te proberen te vergroten.' Lees meer!