Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl

Christianne - begeleider

Elke dienst via Sorgh.nl is anders. Het komt voor dat je midden in een crisissituatie terecht komt. Ik kwam eens voor het eerst op een gesloten afdeling en kon meteen meehelpen een agressieve bewoner te fixeren en een spuit te geven zodat hij niet meer agressief zou zijn en even in slaap zou vallen. Daarna zeiden de vaste begeleiders: “Welkom op de afdeling!”. Zo kan een dienst gaan, maar het kan ook heel anders gaan. Een dienst met spelletjes en knuffels is de tegenstelling. De variatie en uitdaging maakt het werken bij Sorgh.nl leuk en onderscheiden van andere werkgevers!

Alles wordt goed geregeld

Je kunt zelf inplannen wanneer je wilt werken. Je krijgt een lijst met openstaande diensten en je geeft aan welke je wilt draaien. Natuurlijk is het de bedoeling dat we zoveel mogelijk diensten invullen om de zorginstellingen zo goed mogelijk van dienst te zijn maar de vrijheid en flexibiliteit om ja of nee tegen een dienst te zeggen ligt altijd bij onszelf. Dat is heel fijn! Er is heel veel werk, dus we kunnen werken wanneer we willen! En wanneer het niet gelegen komt, dan kunnen we voor onszelf zorgen om zo op een ander moment weer met nieuwe energie voor de cliënten te kunnen zorgen!

Alles wordt goed geregeld door Sorgh.nl. Ter voorbereiding van je dienst krijg je alle informatie over de dienst en de afdeling waar je mag werken. Je krijgt bij Sorgh.nl waardering voor je werk, arbeidsvoorwaarden volgens een goede cao, een multitankcard waar je mee kunt tanken en wassen, een mooie en goede eigen gepersonaliseerde auto en als je ver moet rijden om twee dagen achter elkaar ergens te werken mag je altijd overnachten in een hotel. Daar doet Sorgh.nl niet moeilijk over! Een werkgever om blij mee te zijn! 

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Sorghers aan het woord

  Sorgh'ers aan het woord

  Juian | Natuurlijk is de zorg geen beroep voor mannen; daar werken alleen vrouwen. En als er al een man werkt, dan is het een watje. Totdat er een grote stevige jongeman tegenover je staat die een beetje scheel kijkt en er niet al te lief en schattig uitziet. Op dat moment moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Jacomine | Het werken bij Sorgh is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken ook zo leuk. Het komt voor dat je ’s morgens met een collega van de instelling werkt en op dezelfde dag ’s avonds zelfstandig een groep draait met behulp van een dagprogramma. Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Annemarie | Een baan bij Sorgh, daar heb ik voor gekozen. Zorgen voor de ander, omdat zij dat nodig hebben. Niet alleen zorgen, maar ook begeleiden. Samen doen. Samen koken, samen huishoudelijke taken doen, waardoor je de cliënten beter leert kennen en zij jou.  Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Janneke | Op de dagbesteding is een cliënt die zich moeilijk kan uiten, niet kan praten en vaak wat onrustig is. Dieren maken veel bij haar los. Zodra zij de konijnen die we dagelijks verzorgen ziet, gaat ze stralen en wil ze knuffelen. Dit is zo bijzonder om te zien, en zelfs ontroerend. Dan is er echt contact!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Margreet | Het werken bij Sorgh.nl is uitdagend en vraagt om creativiteit en humor. Soms kan de sfeer in een groep negatief, gespannen of somber zijn. Ik heb wel eens expres een plastic beker sinaasappelsap laten vallen om die sfeer te doorbreken, zodat iedereen dacht: “Oh, die domme Margreet!”… maar ondertussen was iedereen vrolijk aan het lachen!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Christianne | Laatst begeleidde ik een vrouw met een verstandelijke beperking. Zij is zo gespannen dat ze vaak schreeuwt als iemand haar iets vraagt of zegt. Ook zodra ik haar iets vroeg, schreeuwde ze hard: “NEE!”. Maar toen ik vroeg: “Wil je een knuffel van me?”, schreeuwde ze: “NEE! … euh… JA!”. Ze had gewoon positieve aandacht nodig. En een knuffel!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerdie | Het werken bij Sorgh.nl is voor mij een feestje. Er zijn veel redenen daarvoor. Ook op de werkvloer is het regelmatig dubbel feest! Eens was er op een woongroep met intensieve begeleiding een bewoner jarig. Daar maakten we natuurlijk ook een feestje van! Hij kreeg van ons een feestmuts met daarop geschreven: “Als je mij ziet, graag feliciteren! Want ik houd van handjes geven.” Hij vond het helemaal geweldig en genoot van alle aandacht!
    Lees meer!