Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl  

Esther

Inmiddels werk ik nu ruim een jaar bij Sorgh.nl en heb in al die tijd nog geen dag spijt dat ik bij Sorgh.nl ben gaan werken! De vrijheid, de flexibiliteit, de verschillende instellingen en doelgroepen vind ik echt zo ontzettend leuk!

De ene keer ben ik de “zuster” in een instelling voor ouderen of op een pg-afdeling, de volgende keer ben ik de “begeleider” in de gehandicaptenzorg. En dat alles kan je zelf inplannen!

Bij de instellingen word je veelal gezien als de “redder in nood”. Dit omdat jij een dienst komt oplossen die ze zelf niet opgelost krijgen of hen komt helpen met iets waar ze zelf geen oplossing voor hebben. Dit kan verschillende dingen inhouden. Veelal zijn de instellingen waar je heen gaat identiteitsgebonden. Ik vind het werken voor een identiteitsgebonden instelling erg fijn omdat dit ook wel dicht bij mijn eigen identiteit staat. Vaak gebeurt het dat je voor langere tijd bij een instelling gaat werken i.v.m. langdurig ziekte of vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof is.

Het is dan onvermijdelijk dat er een dag komt dat je weer afscheid moet nemen van de instelling, maar voornamelijk van de cliënten. Dit is vaak voor cliënten erg lastig omdat ze een vertrouwensband met je hebben opgebouwd. En hoe leuk is het dan als je na langere tijd van afwezigheid weer eens terugkomt bij deze instelling/groep en je warm onthaald wordt en je echt het gevoel hebt dat je gemist bent!

De glimlach!

Het allerfijnste aan dit werk is toch wel de glimlach en de dankbaarheid van de cliënt aan het einde van het zorgmoment of aan het einde van je dienst. Het is zo fijn om cliënten te mogen helpen bij het behouden van de zelfredzaamheid en hun zelfstandigheid te proberen te vergroten.

Het allermooiste moment

Het allermooiste moment wat ik tot nu toe heb meegemaakt was een cliënte die van haar 14de tot haar 41ste in de rolstoel heeft gezeten en nu met een fysiotherapeut weer aan het leren lopen is. Deze cliënte mag altijd op maandag van de rolstoel naar toilet lopen met de rollator (normaal gaat ze met een sta-lift) en laatst vroeg ze aan mij of ik het zag zitten als ze ging lopen met haar rollator. Ik heb haar gezegd dat ik het al heel bijzonder vind dat ze blijkbaar zoveel vertrouwen in me heeft dat ze dit aan me vraagt. En om vervolgens hier dan getuige van mogen zijn is echt heel bijzonder en waardevol.

Kortom… het werken bij Sorgh.nl is een enorme uitdaging en zorgt voor veel werkplezier, elke dag weer!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen

  Sorgh'ers aan het woord

  Martine | 'Het is erg leuk om op veel verschillende plekken te werken, met diverse doelgroepen. Het komt ook voor dat je voor langere tijd wordt ingezet op bepaalde groepen of afdelingen.'... 'Ik kan mezelf inplannen wanneer het mij uitkomt, sommige weken werk ik 36 uur, maar er zijn ook weken dat ik nog geen 20 uur werk. Sorgh.nl biedt deze ruimte..'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Angelo | 'Een overstap naar de gehandicapten zorg?!? Totdat ze mijn verhaal hoorden. Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Inmiddels zijn er al een aantal mensen uit mijn netwerk ook collega geworden! Wat het voor mij zo prettig werken maakt bij Sorgh.nl: Een vast aanspreekpunt dat mij kent en altijd met me mee denkt! Flexibele werktijden en geen zorgen om de uren!'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerlinde: | 'Bij Sorgh.nl werken is zorgen voor een glimlach, zowel bij bewoners en het vaste personeel op de groep als bij mezelf!' 'Mijn Glimlach? Ervaring; zoals eerder aangegeven doe je bij Sorgh.nl veel ervaring op. Je komt op veel werkplekken, die allemaal een andere manier van werken hebben. Je leert hierdoor veel begeleidingsstijlen kennen en herkennen. Dit geeft mij veel plezier in mijn werk.' 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Esther | 'Het allerfijnste aan dit werk is toch wel de glimlach en de dankbaarheid van de cliënt aan het einde van het zorgmoment of aan het einde van je dienst. Het is zo fijn om cliënten te mogen helpen bij het behouden van de zelfredzaamheid en hun zelfstandigheid te proberen te vergroten.' Lees meer!