Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl  

Jij verdient een hoog salaris!

Wij verwachten veel van onze zorgprofessionals en laten graag onze waardering blijken. Dat doen wij graag op een persoonlijke manier. Net als Bart die graag een schouderklopje geeft aan jou, geven wij jou ook graag een schouderklopje. Daarnaast – en naast alle ándere voordelen van werken bij Sorgh.nl - kun je rekenen op een zeer aantrekkelijk salaris.

Hoger salaris dan normaal

Je krijgt van ons een hoger salaris dan je zou verdienen als je ergens vast in dienst zou zijn. Het maandsalaris wordt vastgesteld op basis van je functie en de bijpassende salarisschaal. Bij een parttime dienstverband wordt het salaris naar rato berekend. Je ontvangt het salaris uiterlijk vier dagen voor het einde van de maand. Jouw functie is ingedeeld volgens het functiewaarderingssysteem FWG. In de CAO Gehandicaptenzorg zijn hierover afspraken gemaakt. De hoogte van je salaris hangt natuurlijk af van de zwaarte van de functie die je uitoefent, je kennis en je werkervaring.

Periodieke verhogingen

In de regel krijg je eenmaal per jaar een salarisverhoging in de salarisschaal waar je in zit. Wij kunnen op basis van beoordeling van je functioneren besluiten je extra te belonen met een periodieke verhoging.

Vakantietoeslag

Per maand heb je recht op 8% vakantietoeslag over het salaris dat je die maand hebt verdiend. De vakantietoeslag wordt berekend over de periode juni tot en met mei. De vakantietoeslag wordt één keer per jaar in mei uitbetaald.

Eindejaarsuitkering

Tegelijkertijd met je salaris in december ontvang je de eindejaarsuitkering. Als je in december in dienst bent, krijg je over het gehele salaris van het afgelopen jaar een eindejaaruitkering van 7,05%. Als je een deel van het jaar in dienst bent, krijg je een evenredig deel van de eindejaarsuitkering uitbetaald.

Benieuwd hoe hoog jouw inkomen zou zijn bij Sorgh.nl? Solliciteer dan gemakkelijk online op één van onze vacatures hieronder. 

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen

  Sorgh'ers aan het woord

  Martine | 'Het is erg leuk om op veel verschillende plekken te werken, met diverse doelgroepen. Het komt ook voor dat je voor langere tijd wordt ingezet op bepaalde groepen of afdelingen.'... 'Ik kan mezelf inplannen wanneer het mij uitkomt, sommige weken werk ik 36 uur, maar er zijn ook weken dat ik nog geen 20 uur werk. Sorgh.nl biedt deze ruimte..'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Angelo | 'Een overstap naar de gehandicapten zorg?!? Totdat ze mijn verhaal hoorden. Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Inmiddels zijn er al een aantal mensen uit mijn netwerk ook collega geworden! Wat het voor mij zo prettig werken maakt bij Sorgh.nl: Een vast aanspreekpunt dat mij kent en altijd met me mee denkt! Flexibele werktijden en geen zorgen om de uren!'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerlinde: | 'Bij Sorgh.nl werken is zorgen voor een glimlach, zowel bij bewoners en het vaste personeel op de groep als bij mezelf!' 'Mijn Glimlach? Ervaring; zoals eerder aangegeven doe je bij Sorgh.nl veel ervaring op. Je komt op veel werkplekken, die allemaal een andere manier van werken hebben. Je leert hierdoor veel begeleidingsstijlen kennen en herkennen. Dit geeft mij veel plezier in mijn werk.' 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Esther | 'Het allerfijnste aan dit werk is toch wel de glimlach en de dankbaarheid van de cliënt aan het einde van het zorgmoment of aan het einde van je dienst. Het is zo fijn om cliënten te mogen helpen bij het behouden van de zelfredzaamheid en hun zelfstandigheid te proberen te vergroten.' Lees meer!