Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl

Jij verdient een hoog salaris!

Wij verwachten veel van onze zorgprofessionals en laten graag onze waardering blijken. Dat doen wij graag op een persoonlijke manier. Net als Bart die graag een schouderklopje geeft aan jou, geven wij jou ook graag een schouderklopje. Daarnaast – en naast alle ándere voordelen van werken bij Sorgh.nl - kun je rekenen op een zeer aantrekkelijk salaris.

Hoger salaris dan normaal

Je krijgt van ons een hoger salaris dan je zou verdienen als je ergens vast in dienst zou zijn. Het maandsalaris wordt vastgesteld op basis van je functie en de bijpassende salarisschaal. Bij een parttime dienstverband wordt het salaris naar rato berekend. Je ontvangt het salaris uiterlijk vier dagen voor het einde van de maand. Jouw functie is ingedeeld volgens het functiewaarderingssysteem FWG. In de CAO Gehandicaptenzorg zijn hierover afspraken gemaakt. De hoogte van je salaris hangt natuurlijk af van de zwaarte van de functie die je uitoefent, je kennis en je werkervaring.

Periodieke verhogingen

In de regel krijg je eenmaal per jaar een salarisverhoging in de salarisschaal waar je in zit. Wij kunnen op basis van beoordeling van je functioneren besluiten je extra te belonen met een periodieke verhoging.

Vakantietoeslag

Per maand heb je recht op 8% vakantietoeslag over het salaris dat je die maand hebt verdiend. De vakantietoeslag wordt berekend over de periode juni tot en met mei. De vakantietoeslag wordt één keer per jaar in mei uitbetaald.

Eindejaarsuitkering

Tegelijkertijd met je salaris in december ontvang je de eindejaarsuitkering. Als je in december in dienst bent, krijg je over het gehele salaris van het afgelopen jaar een eindejaaruitkering van 7,05%. Als je een deel van het jaar in dienst bent, krijg je een evenredig deel van de eindejaarsuitkering uitbetaald.

Benieuwd hoe hoog jouw inkomen zou zijn bij Sorgh.nl? Solliciteer dan gemakkelijk online op één van onze vacatures hieronder. 

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Sorghers aan het woord

  Sorgh'ers aan het woord

  Juian | Natuurlijk is de zorg geen beroep voor mannen; daar werken alleen vrouwen. En als er al een man werkt, dan is het een watje. Totdat er een grote stevige jongeman tegenover je staat die een beetje scheel kijkt en er niet al te lief en schattig uitziet. Op dat moment moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Jacomine | Het werken bij Sorgh is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken ook zo leuk. Het komt voor dat je ’s morgens met een collega van de instelling werkt en op dezelfde dag ’s avonds zelfstandig een groep draait met behulp van een dagprogramma. Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Annemarie | Een baan bij Sorgh, daar heb ik voor gekozen. Zorgen voor de ander, omdat zij dat nodig hebben. Niet alleen zorgen, maar ook begeleiden. Samen doen. Samen koken, samen huishoudelijke taken doen, waardoor je de cliënten beter leert kennen en zij jou.  Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Janneke | Op de dagbesteding is een cliënt die zich moeilijk kan uiten, niet kan praten en vaak wat onrustig is. Dieren maken veel bij haar los. Zodra zij de konijnen die we dagelijks verzorgen ziet, gaat ze stralen en wil ze knuffelen. Dit is zo bijzonder om te zien, en zelfs ontroerend. Dan is er echt contact!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Margreet | Het werken bij Sorgh.nl is uitdagend en vraagt om creativiteit en humor. Soms kan de sfeer in een groep negatief, gespannen of somber zijn. Ik heb wel eens expres een plastic beker sinaasappelsap laten vallen om die sfeer te doorbreken, zodat iedereen dacht: “Oh, die domme Margreet!”… maar ondertussen was iedereen vrolijk aan het lachen!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Christianne | Laatst begeleidde ik een vrouw met een verstandelijke beperking. Zij is zo gespannen dat ze vaak schreeuwt als iemand haar iets vraagt of zegt. Ook zodra ik haar iets vroeg, schreeuwde ze hard: “NEE!”. Maar toen ik vroeg: “Wil je een knuffel van me?”, schreeuwde ze: “NEE! … euh… JA!”. Ze had gewoon positieve aandacht nodig. En een knuffel!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerdie | Het werken bij Sorgh.nl is voor mij een feestje. Er zijn veel redenen daarvoor. Ook op de werkvloer is het regelmatig dubbel feest! Eens was er op een woongroep met intensieve begeleiding een bewoner jarig. Daar maakten we natuurlijk ook een feestje van! Hij kreeg van ons een feestmuts met daarop geschreven: “Als je mij ziet, graag feliciteren! Want ik houd van handjes geven.” Hij vond het helemaal geweldig en genoot van alle aandacht!
    Lees meer!