Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl

Janneke - Verzorgende

Sinds enkele maanden werk ik bij Sorgh.nl en het bevalt me heel goed! In het begin was het even wennen om bij verschillende locaties te komen waar ik vrijwel niemand kende, maar na een paar weken kwam ik vaker terug op bepaalde locaties. Inmiddels ben ik overal bekend en ga ik met veel plezier naar de verschillende locaties.
 
Ik voel me absoluut gewaardeerd door het management en kan altijd met vragen bij hen terecht. Diensten worden goed doorgegeven. Richard of Els sturen me ook een bericht als zij van een zorginstelling een complimentje krijgen over mij en vragen me dan ook of ik daar vaker zou willen werken. Dat is leuk!

Mijn werkweek is steeds heel anders. Soms werk ik 2,5 dag per week en soms juist 6 dagen per week. Alles kan in overleg. Ideaal, omdat ik het combineer met mijn opleiding Verzorgende IG. De zorgprofessionals van Sorgh.nl zijn vakbekwaam en opgeleid en ik ontwikkel mij nog verder voor IG. De vrijheid en flexibiliteit die Sorgh.nl mij biedt is voor mij echt heel prettig! Ik geniet enorm van mijn werk en de flexibiliteit maakt dat er ook voldoende tijd voor ontwikkeling en ontspanning is. Tevens is het heel prettig dat er altijd voldoende werk is, en dat je er niet over in hoeft te zitten dat je niet voldoende uren kunt maken. Sorgh.nl zorgt goed voor cliënten maar ook voor ons als zorgprofessionals!

Doen waar je hart ligt

Mijn hart ligt bij de ouderenzorg. Van kleins af aan wilde ik in de ouderenzorg, maar nu merk ik dat ik de gehandicaptenzorg ook heel leuk vind. De mogelijkheid om zelf aan te geven welk vakgebied je aantrekkelijk vindt, maakt het werken via Sorgh.nl lekker afwisselend.

Fijn als je dezelfde achtergrond hebt

Als ik een dienst draai bij een reformatorische zorginstelling, dan is het wel heel bijzonder en fijn dat ik de gebruiken die horen bij het geloof gewend ben vanuit huis. Zoals bidden voor en na de maaltijd. Voor mij is het ook normaal om dan een vrij gebed te doen.

Een poosje geleden vroeg een jonge mannelijke cliënt aan mij: “Waarom ben ik gehandicapt? Waarom krijg ik geen vriendin?” Hoewel het best moeilijk is om daar antwoord op te geven, is het fijn om vanuit je gemeenschappelijke achtergrond daarover te kunnen praten. Het is mooi om juist op zulke moeilijke momenten er te kunnen zijn voor een ander. Je beseft wat hij mist, zoiets is verdrietig. Daar ga je met respect en begrip mee om.

Alles voor een glimlach

Elke groep is anders, elke cliënt is anders. De variatie bij Sorgh.nl is veel groter dan wanneer je bij één instelling werkt. Bij de gehandicaptenzorg geef je echt heel veel van jezelf. De ene keer maak je grapjes met elkaar, de andere keer gaat een bewoner helemaal stralen als je gaat zingen. Ook bij woongroepen met hoger niveau geldt dat je er echt moet zíjn. Je geeft structuur, wat zij juist zo nodig hebben. En dat voelt goed! Zo krijg ik door veel diensten die ik via Sorgh.nl kan en mag doen een glimlach op mijn gezicht en tijdens mijn dienst draag ik die mee naar de cliënten!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Sorghers aan het woord

  Sorgh'ers aan het woord

  Juian | Natuurlijk is de zorg geen beroep voor mannen; daar werken alleen vrouwen. En als er al een man werkt, dan is het een watje. Totdat er een grote stevige jongeman tegenover je staat die een beetje scheel kijkt en er niet al te lief en schattig uitziet. Op dat moment moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Jacomine | Het werken bij Sorgh is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken ook zo leuk. Het komt voor dat je ’s morgens met een collega van de instelling werkt en op dezelfde dag ’s avonds zelfstandig een groep draait met behulp van een dagprogramma. Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Annemarie | Een baan bij Sorgh, daar heb ik voor gekozen. Zorgen voor de ander, omdat zij dat nodig hebben. Niet alleen zorgen, maar ook begeleiden. Samen doen. Samen koken, samen huishoudelijke taken doen, waardoor je de cliënten beter leert kennen en zij jou.  Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Janneke | Op de dagbesteding is een cliënt die zich moeilijk kan uiten, niet kan praten en vaak wat onrustig is. Dieren maken veel bij haar los. Zodra zij de konijnen die we dagelijks verzorgen ziet, gaat ze stralen en wil ze knuffelen. Dit is zo bijzonder om te zien, en zelfs ontroerend. Dan is er echt contact!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Margreet | Het werken bij Sorgh.nl is uitdagend en vraagt om creativiteit en humor. Soms kan de sfeer in een groep negatief, gespannen of somber zijn. Ik heb wel eens expres een plastic beker sinaasappelsap laten vallen om die sfeer te doorbreken, zodat iedereen dacht: “Oh, die domme Margreet!”… maar ondertussen was iedereen vrolijk aan het lachen!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Christianne | Laatst begeleidde ik een vrouw met een verstandelijke beperking. Zij is zo gespannen dat ze vaak schreeuwt als iemand haar iets vraagt of zegt. Ook zodra ik haar iets vroeg, schreeuwde ze hard: “NEE!”. Maar toen ik vroeg: “Wil je een knuffel van me?”, schreeuwde ze: “NEE! … euh… JA!”. Ze had gewoon positieve aandacht nodig. En een knuffel!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerdie | Het werken bij Sorgh.nl is voor mij een feestje. Er zijn veel redenen daarvoor. Ook op de werkvloer is het regelmatig dubbel feest! Eens was er op een woongroep met intensieve begeleiding een bewoner jarig. Daar maakten we natuurlijk ook een feestje van! Hij kreeg van ons een feestmuts met daarop geschreven: “Als je mij ziet, graag feliciteren! Want ik houd van handjes geven.” Hij vond het helemaal geweldig en genoot van alle aandacht!
    Lees meer!