Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl

Julian - Zorgprofessional

Natuurlijk is de zorg geen beroep voor mannen; daar werken alleen vrouwen. En als er al een man werkt, dan is het een watje. Totdat er een grote stevige jongeman tegenover je staat die een beetje scheel kijkt en er niet al te lief en schattig uitziet. Op dat moment moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. Een verkeerd rimpeltje of woord kan genoeg zijn om het gedrag te beïnvloeden. Door hiervoor angstig te zijn voed je soms juist de angst van de cliënt. Door met humor en zelfvertrouwen de cliënt te benaderen haal je de angel uit de agressie die er kan voorkomen. Na zo`n confrontatie gebeurt het vaak dat een cliënt zijn excuus wil aanbieden op zijn/haar manier. Vaak uit het zich in een dikke knuffel en vertel je hem/haar dat het niet uitmaakt en dat het kan gebeuren. 

Je staat er niet alleen voor

Ik werk nu een aantal maanden voor Sorgh.nl. Het was eerst wennen om op verschillende instellingen te werken, met verschillende collega`s en verschillende bewoners. Het is heel fijn dat je vooraf de juiste informatie krijgt. De eerste keer krijg je een document toegestuurd met daarin alle informatie die relevant is voor de instelling waar je gaat werken. Hierin staat wat je van de bewoners kan verwachten en wat de planning voor de dag is. Dat vind ik het fijne aan het werken bij Sorgh.nl: het is allemaal goed voorbereid.

Door de waardering die ik krijg voor mijn werk, kijk ik met plezier uit naar de volgende werkdag. Ik krijg bijvoorbeeld een appje met daarin: ‘Hé goed gewerkt, er wordt gevraagd of je vaker wil werken’. Daar wordt je blij van, je bent de oplossing in een probleem van personeelstekorten. Hierdoor zijn collega`s erg blij met je en is er altijd genoeg te werken. Van de bewoners krijg je vaak de waardering terug. ‘Leuk dat je er bent’, een dikke knuffel en als afsluiter, ‘Wanneer kom je weer?’. 

Je maakt veel verschillende situaties mee

Ik ben voor Sorgh.nl gaan werken voor de ervaring. Ik werk al een aantal jaar voor een vaste instelling. Hierdoor heb ik telkens dezelfde cliënten en kom ik vaak dezelfde problematiek tegen. Dat is bij Sorgh.nl niet het geval. Bij Sorgh.nl maak ik heel veel ervaringen mee op een breder gebied. Ik werk met gehandicapten van hoog tot laag niveau, ernstige tot matige agressie, veel lichamelijke zorg tot geen lichamelijk zorg en ik werk met ouderen van beginnende tot ernstige dementie. Kortom uitdaging en variatie genoeg!

Je bepaald zelf wanneer je werkt en natuurlijk hoe meer je werkt, hoe beter zowel voor de instelling als voor jezelf. Je bent eigen baas onder een management, jij bent verantwoordelijk voor je agenda en wat je aanneemt. Je verdient naar wat je werkt en je wordt goed betaald! Je krijgt een auto van de zaak en je krijgt er een tankpas bij. Hiermee kan je tanken en je auto door de wasstraat rijden.

Ik werk voor twee werkgevers, door een goede planning is het goed te combineren. Je krijgt in de app door welke diensten beschikbaar zijn, deze kan je aannemen, je voert ze in het systeem in, je werkt de dienst en je wordt betaald. Zo werkt het in het kort. En mijn ervaring is dat de vrijheid die je krijgt in je werk bij Sorgh.nl, die is onbetaalbaar! Je beslist zelf en je krijgt veel ervaring ervoor terug. 

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Sorghers aan het woord

  Sorgh'ers aan het woord

  Juian | Natuurlijk is de zorg geen beroep voor mannen; daar werken alleen vrouwen. En als er al een man werkt, dan is het een watje. Totdat er een grote stevige jongeman tegenover je staat die een beetje scheel kijkt en er niet al te lief en schattig uitziet. Op dat moment moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Jacomine | Het werken bij Sorgh is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken ook zo leuk. Het komt voor dat je ’s morgens met een collega van de instelling werkt en op dezelfde dag ’s avonds zelfstandig een groep draait met behulp van een dagprogramma. Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Annemarie | Een baan bij Sorgh, daar heb ik voor gekozen. Zorgen voor de ander, omdat zij dat nodig hebben. Niet alleen zorgen, maar ook begeleiden. Samen doen. Samen koken, samen huishoudelijke taken doen, waardoor je de cliënten beter leert kennen en zij jou.  Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Janneke | Op de dagbesteding is een cliënt die zich moeilijk kan uiten, niet kan praten en vaak wat onrustig is. Dieren maken veel bij haar los. Zodra zij de konijnen die we dagelijks verzorgen ziet, gaat ze stralen en wil ze knuffelen. Dit is zo bijzonder om te zien, en zelfs ontroerend. Dan is er echt contact!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Margreet | Het werken bij Sorgh.nl is uitdagend en vraagt om creativiteit en humor. Soms kan de sfeer in een groep negatief, gespannen of somber zijn. Ik heb wel eens expres een plastic beker sinaasappelsap laten vallen om die sfeer te doorbreken, zodat iedereen dacht: “Oh, die domme Margreet!”… maar ondertussen was iedereen vrolijk aan het lachen!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Christianne | Laatst begeleidde ik een vrouw met een verstandelijke beperking. Zij is zo gespannen dat ze vaak schreeuwt als iemand haar iets vraagt of zegt. Ook zodra ik haar iets vroeg, schreeuwde ze hard: “NEE!”. Maar toen ik vroeg: “Wil je een knuffel van me?”, schreeuwde ze: “NEE! … euh… JA!”. Ze had gewoon positieve aandacht nodig. En een knuffel!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerdie | Het werken bij Sorgh.nl is voor mij een feestje. Er zijn veel redenen daarvoor. Ook op de werkvloer is het regelmatig dubbel feest! Eens was er op een woongroep met intensieve begeleiding een bewoner jarig. Daar maakten we natuurlijk ook een feestje van! Hij kreeg van ons een feestmuts met daarop geschreven: “Als je mij ziet, graag feliciteren! Want ik houd van handjes geven.” Hij vond het helemaal geweldig en genoot van alle aandacht!
    Lees meer!