Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl  

Martine - Zorgprofessional

Alweer een jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om van baan te veranderen en te gaan werken bij Sorgh.nl. Dat was een spannende overstap; van vastigheid naar flexibiliteit en daarmee ook nieuwe onbekende werkplekken en werkvelden. En van die sprong in het diepe heb ik nog geen dag spijt gehad! 

Terwijl ik het eerst best spannend vond om zomaar binnen te vallen op nieuwe groepen en afdelingen, merkte ik tegelijkertijd welke mooie rol je als Sorgh’er eigenlijk krijgt toebedeeld. Situaties kunnen chaotisch zijn bij je binnenkomst, waarbij het personeel soms met de handen in het haar rondloopt. Of cliënten die gespannen zijn en situaties soms dreigen te escaleren. Het is dan fijn om aan het einde van je dienst te merken dat jouw aanwezigheid waardevol en helpend is geweest. Door gedrag om te kunnen buigen, door mee te denken in het oplossen van diensten, door taken bij anderen weg te nemen zodat zij wat meer lucht krijgen. Daar krijg je waardering voor. En het is geweldig als bewoners je meteen herkennen en enthousiast begroeten, al hebben ze je nog maar een paar keer gezien. Je merkt dat hun spanning snel afneemt, omdat je ze het gevoel kunt geven: O, Martine werkt, die weet toch alles al.

Het is erg leuk om op veel verschillende plekken te werken, met diverse doelgroepen. Het komt ook voor dat je voor langere tijd wordt ingezet op bepaalde groepen of afdelingen. Zowel voor het personeel als voor de cliënten heeft dit absoluut meerwaarde en het is bij Sorgh.nl gelukkig heel goed mogelijk om aan deze hulpvragen te kunnen voldoen.

Goede zorg!

Als werknemer van Sorgh.nl wordt er goed voor je gezorgd. Er wordt regelmatig echt de moeite genomen om waardering te laten blijken, op diverse manieren. Ook feedback vanuit instellingen wordt doorgegeven en er wordt gekeken naar werkplekken die goed passen bij wie je bent en waar je voorkeur ligt. Je kunt werken zoveel als je zelf wilt. Dit is erg fijn als je naast je baan veel nevenactiviteiten hebt, zoals ik.

Ik kan mezelf inplannen wanneer het mij uitkomt, sommige weken werk ik 36 uur, maar er zijn ook weken dat ik nog geen 20 uur werk. Sorgh.nl biedt deze ruimte, zodat wij het goed volhouden, plezier in ons werk houden en ook weer uitgerust en met goede moed aan de slag kunnen!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen

  Sorgh'ers aan het woord

  Martine | 'Het is erg leuk om op veel verschillende plekken te werken, met diverse doelgroepen. Het komt ook voor dat je voor langere tijd wordt ingezet op bepaalde groepen of afdelingen.'... 'Ik kan mezelf inplannen wanneer het mij uitkomt, sommige weken werk ik 36 uur, maar er zijn ook weken dat ik nog geen 20 uur werk. Sorgh.nl biedt deze ruimte..'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Angelo | 'Een overstap naar de gehandicapten zorg?!? Totdat ze mijn verhaal hoorden. Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Inmiddels zijn er al een aantal mensen uit mijn netwerk ook collega geworden! Wat het voor mij zo prettig werken maakt bij Sorgh.nl: Een vast aanspreekpunt dat mij kent en altijd met me mee denkt! Flexibele werktijden en geen zorgen om de uren!'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerlinde: | 'Bij Sorgh.nl werken is zorgen voor een glimlach, zowel bij bewoners en het vaste personeel op de groep als bij mezelf!' 'Mijn Glimlach? Ervaring; zoals eerder aangegeven doe je bij Sorgh.nl veel ervaring op. Je komt op veel werkplekken, die allemaal een andere manier van werken hebben. Je leert hierdoor veel begeleidingsstijlen kennen en herkennen. Dit geeft mij veel plezier in mijn werk.' 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Esther | 'Het allerfijnste aan dit werk is toch wel de glimlach en de dankbaarheid van de cliënt aan het einde van het zorgmoment of aan het einde van je dienst. Het is zo fijn om cliënten te mogen helpen bij het behouden van de zelfredzaamheid en hun zelfstandigheid te proberen te vergroten.' Lees meer!