Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl  

Over Sorgh.nl

Sorgh.nl is een landelijk werkende zorgverlener die identiteitsgebonden zorg geeft aan gereformeerden, reformatorisch gelovigen en christenen. We bieden individuele zorg speciaal voor cliënten met een kerkelijke achtergrond, zodat zij worden behandeld met respect en begrip voor hun afkomst en/of geloofsovertuiging. Onze gediplomeerde en deskundige zorgprofessionals passen zich aan op de wijze waarop onze cliënten leven. We houden altijd rekening met het geloof van onze cliënten.

Identiteitsgebonden zorg is beter

Dit is niet alleen prettig voor de cliënt en diens omgeving; er is zelfs uit onderzoek gebleken dat identiteitsgebonden zorg een positievere bijdrage kan leveren aan de gezondheid van een cliënt dan reguliere zorg. Ondersteuning zal succesvoller zijn wanneer deze aansluit bij de zorginhoudelijke wensen en de belevingswereld van de cliënt en zijn of haar sociale netwerk.

We werken in het hele land en hebben vestigingen in Ruurlo en Barendrecht. De zorgprofessionals van Sorgh.nl bieden flexibele identiteitsgebonden zorg en begeleiding voor particulieren en zorgverleners. De zorg wordt aangepast op de behoefte van de cliënt en betreft alle vormen van zorg binnen de particuliere zorg en PGB.

Professionele en deskundige identiteitsgebonden zorg

Ons uitgangspunt is dat wij zorg verlenen zoals wij zelf zorg zouden willen ontvangen. Het welbevinden van de cliënten staat centraal. Wij accepteren en respecteren zeer moeilijk verstaanbaar gedrag van onze medemens. Met ons uiterlijk, gedrag en werkwijze conformeren wij ons aan de identiteit van onze cliënt.

Onze zorgprofessionals houden rekening met de levensstijl, normen en waarden die cliënten zijn gewend. Zij laten hen in hun waarde, ongeacht hun leefwijze en/of geloofsovertuiging. Dit betekent bijvoorbeeld dat onze vrouwelijke zorgprofessionals een rok dragen als een cliënt dat gewend is vanwege zijn geloofsovertuiging. Sorgh.nl wil dat zorg goed voelt voor iedereen. 

Meer weten over Sorgh.nl? Bekijk dan onze website.

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen

  Sorgh'ers aan het woord

  Martine | 'Het is erg leuk om op veel verschillende plekken te werken, met diverse doelgroepen. Het komt ook voor dat je voor langere tijd wordt ingezet op bepaalde groepen of afdelingen.'... 'Ik kan mezelf inplannen wanneer het mij uitkomt, sommige weken werk ik 36 uur, maar er zijn ook weken dat ik nog geen 20 uur werk. Sorgh.nl biedt deze ruimte..'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Angelo | 'Een overstap naar de gehandicapten zorg?!? Totdat ze mijn verhaal hoorden. Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Inmiddels zijn er al een aantal mensen uit mijn netwerk ook collega geworden! Wat het voor mij zo prettig werken maakt bij Sorgh.nl: Een vast aanspreekpunt dat mij kent en altijd met me mee denkt! Flexibele werktijden en geen zorgen om de uren!'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerlinde: | 'Bij Sorgh.nl werken is zorgen voor een glimlach, zowel bij bewoners en het vaste personeel op de groep als bij mezelf!' 'Mijn Glimlach? Ervaring; zoals eerder aangegeven doe je bij Sorgh.nl veel ervaring op. Je komt op veel werkplekken, die allemaal een andere manier van werken hebben. Je leert hierdoor veel begeleidingsstijlen kennen en herkennen. Dit geeft mij veel plezier in mijn werk.' 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Esther | 'Het allerfijnste aan dit werk is toch wel de glimlach en de dankbaarheid van de cliënt aan het einde van het zorgmoment of aan het einde van je dienst. Het is zo fijn om cliënten te mogen helpen bij het behouden van de zelfredzaamheid en hun zelfstandigheid te proberen te vergroten.' Lees meer!