Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl

Over Sorgh.nl

Sorgh.nl is een landelijk werkende zorgverlener die identiteitsgebonden zorg geeft aan gereformeerden, reformatorisch gelovigen en christenen. We bieden individuele zorg speciaal voor cliënten met een kerkelijke achtergrond, zodat zij worden behandeld met respect en begrip voor hun afkomst en/of geloofsovertuiging. Onze gediplomeerde en deskundige zorgprofessionals passen zich aan op de wijze waarop onze cliënten leven. We houden altijd rekening met het geloof van onze cliënten.

Identiteitsgebonden zorg is beter

Dit is niet alleen prettig voor de cliënt en diens omgeving; er is zelfs uit onderzoek gebleken dat identiteitsgebonden zorg een positievere bijdrage kan leveren aan de gezondheid van een cliënt dan reguliere zorg. Ondersteuning zal succesvoller zijn wanneer deze aansluit bij de zorginhoudelijke wensen en de belevingswereld van de cliënt en zijn of haar sociale netwerk.

We werken in het hele land en hebben vestigingen in Ruurlo en Barendrecht. De zorgprofessionals van Sorgh.nl bieden flexibele identiteitsgebonden zorg en begeleiding voor particulieren en zorgverleners. De zorg wordt aangepast op de behoefte van de cliënt en betreft alle vormen van zorg binnen de particuliere zorg en PGB.

Professionele en deskundige identiteitsgebonden zorg

Ons uitgangspunt is dat wij zorg verlenen zoals wij zelf zorg zouden willen ontvangen. Het welbevinden van de cliënten staat centraal. Wij accepteren en respecteren zeer moeilijk verstaanbaar gedrag van onze medemens. Met ons uiterlijk, gedrag en werkwijze conformeren wij ons aan de identiteit van onze cliënt.

Onze zorgprofessionals houden rekening met de levensstijl, normen en waarden die cliënten zijn gewend. Zij laten hen in hun waarde, ongeacht hun leefwijze en/of geloofsovertuiging. Dit betekent bijvoorbeeld dat onze vrouwelijke zorgprofessionals een rok dragen als een cliënt dat gewend is vanwege zijn geloofsovertuiging. Sorgh.nl wil dat zorg goed voelt voor iedereen. 

Meer weten over Sorgh.nl? Bekijk dan onze website.

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Sorghers aan het woord

  Sorgh'ers aan het woord

  Juian | Natuurlijk is de zorg geen beroep voor mannen; daar werken alleen vrouwen. En als er al een man werkt, dan is het een watje. Totdat er een grote stevige jongeman tegenover je staat die een beetje scheel kijkt en er niet al te lief en schattig uitziet. Op dat moment moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Jacomine | Het werken bij Sorgh is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken ook zo leuk. Het komt voor dat je ’s morgens met een collega van de instelling werkt en op dezelfde dag ’s avonds zelfstandig een groep draait met behulp van een dagprogramma. Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Annemarie | Een baan bij Sorgh, daar heb ik voor gekozen. Zorgen voor de ander, omdat zij dat nodig hebben. Niet alleen zorgen, maar ook begeleiden. Samen doen. Samen koken, samen huishoudelijke taken doen, waardoor je de cliënten beter leert kennen en zij jou.  Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Janneke | Op de dagbesteding is een cliënt die zich moeilijk kan uiten, niet kan praten en vaak wat onrustig is. Dieren maken veel bij haar los. Zodra zij de konijnen die we dagelijks verzorgen ziet, gaat ze stralen en wil ze knuffelen. Dit is zo bijzonder om te zien, en zelfs ontroerend. Dan is er echt contact!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Margreet | Het werken bij Sorgh.nl is uitdagend en vraagt om creativiteit en humor. Soms kan de sfeer in een groep negatief, gespannen of somber zijn. Ik heb wel eens expres een plastic beker sinaasappelsap laten vallen om die sfeer te doorbreken, zodat iedereen dacht: “Oh, die domme Margreet!”… maar ondertussen was iedereen vrolijk aan het lachen!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Christianne | Laatst begeleidde ik een vrouw met een verstandelijke beperking. Zij is zo gespannen dat ze vaak schreeuwt als iemand haar iets vraagt of zegt. Ook zodra ik haar iets vroeg, schreeuwde ze hard: “NEE!”. Maar toen ik vroeg: “Wil je een knuffel van me?”, schreeuwde ze: “NEE! … euh… JA!”. Ze had gewoon positieve aandacht nodig. En een knuffel!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerdie | Het werken bij Sorgh.nl is voor mij een feestje. Er zijn veel redenen daarvoor. Ook op de werkvloer is het regelmatig dubbel feest! Eens was er op een woongroep met intensieve begeleiding een bewoner jarig. Daar maakten we natuurlijk ook een feestje van! Hij kreeg van ons een feestmuts met daarop geschreven: “Als je mij ziet, graag feliciteren! Want ik houd van handjes geven.” Hij vond het helemaal geweldig en genoot van alle aandacht!
    Lees meer!