Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl

Zorgenvooreenglimlach.nl speeddate tour!

Kom donderdag 9 november naar de Zorgenvooreenglimlach.nl speeddate tour!
Wil jij een baan bij de zorgzaamste werkgever binnen de zorg met de allerbeste arbeidsvoorwaarden? En heb jij een diploma MMZ 4, VIG of ben je verpleegkundige? Dan mag je deze speeddate in het sfeervolle restaurant De Oude Duikenburg in Echteld niet missen! Nog nooit was solliciteren zo ontspannen, snel en gezellig! Ook met herintreders van iedere leeftijd komen we graag in gesprek.

Je bent van harte welkom!

Ontmoet je toekomstige collega’s en vraag alles wat je graag zou willen weten over werken als flexibele zorgprofessional. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je informeel kennismaken met onze HR-manager en de directie.

Supersnel solliciteren

Dit is dé kans om het ijzer te smeden als het heet is, want we kunnen meteen praten over de voorwaarden van een arbeidscontract. Vertel ons wat jouw wensen zijn. Er is van alles mogelijk!
Er staan verschillende interessante vacatures open. Bij ons kun je werken op het vakgebied waar jouw hart ligt en krijg je de variatie, flexibiliteit en uitdaging die jij zoekt. We laten graag onze waardering voor jouw werk blijken.

Auto en tankpas

Voor elke nieuwe medewerker staat al een auto van de zaak klaar. Stap tijdens dit event gerust even in deze mooie auto en stel je voor hoe jij straks rondrijdt op weg naar je diensten. Als jij besluit bij ons te gaan werken, mag je aan het einde van de avond zelfs naar huis rijden in je eigen auto van de zaak! Je krijgt er meteen een handige tankpas bij.

Extra bonus van €500,-!

Verdien gemakkelijk een fijne bonus van €500,- door jezelf als tipgever op te geven via deze site. Dat is toch mooi meegenomen? Registreer je hier als tipgever vóórdat je naar de speeddate toekomt!

Ook nog kans maken op een reis?

Iedere nieuwe medewerker die deze avond of in dezelfde week ‘Ja!’ zegt maakt kans op een gratis reis op 26 januari 2018 met Zorgdetail Reizen naar Benidorm. Dus heb je zin in zon, zee en strand? Kom dan werken bij ons en laat ons meteen je eerste vakantie voor jou boeken.

Kom ook naar de speeddate!

We staan te popelen om jou te leren kennen. Kom dus gewoon even langs om met ons kennis te maken. Als je wilt, rijd jij aan het eind van de avond naar huis in een auto van de zaak!
Plaats: restaurant De Oude Duikenburg, Voorstraat 30, 4054 MX  in Echteld
Datum: donderdag 9 november
Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur

Tot dan!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Sorghers aan het woord

  Sorgh'ers aan het woord

  Juian | Natuurlijk is de zorg geen beroep voor mannen; daar werken alleen vrouwen. En als er al een man werkt, dan is het een watje. Totdat er een grote stevige jongeman tegenover je staat die een beetje scheel kijkt en er niet al te lief en schattig uitziet. Op dat moment moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Jacomine | Het werken bij Sorgh is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken ook zo leuk. Het komt voor dat je ’s morgens met een collega van de instelling werkt en op dezelfde dag ’s avonds zelfstandig een groep draait met behulp van een dagprogramma. Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Annemarie | Een baan bij Sorgh, daar heb ik voor gekozen. Zorgen voor de ander, omdat zij dat nodig hebben. Niet alleen zorgen, maar ook begeleiden. Samen doen. Samen koken, samen huishoudelijke taken doen, waardoor je de cliënten beter leert kennen en zij jou.  Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Janneke | Op de dagbesteding is een cliënt die zich moeilijk kan uiten, niet kan praten en vaak wat onrustig is. Dieren maken veel bij haar los. Zodra zij de konijnen die we dagelijks verzorgen ziet, gaat ze stralen en wil ze knuffelen. Dit is zo bijzonder om te zien, en zelfs ontroerend. Dan is er echt contact!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Margreet | Het werken bij Sorgh.nl is uitdagend en vraagt om creativiteit en humor. Soms kan de sfeer in een groep negatief, gespannen of somber zijn. Ik heb wel eens expres een plastic beker sinaasappelsap laten vallen om die sfeer te doorbreken, zodat iedereen dacht: “Oh, die domme Margreet!”… maar ondertussen was iedereen vrolijk aan het lachen!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Christianne | Laatst begeleidde ik een vrouw met een verstandelijke beperking. Zij is zo gespannen dat ze vaak schreeuwt als iemand haar iets vraagt of zegt. Ook zodra ik haar iets vroeg, schreeuwde ze hard: “NEE!”. Maar toen ik vroeg: “Wil je een knuffel van me?”, schreeuwde ze: “NEE! … euh… JA!”. Ze had gewoon positieve aandacht nodig. En een knuffel!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerdie | Het werken bij Sorgh.nl is voor mij een feestje. Er zijn veel redenen daarvoor. Ook op de werkvloer is het regelmatig dubbel feest! Eens was er op een woongroep met intensieve begeleiding een bewoner jarig. Daar maakten we natuurlijk ook een feestje van! Hij kreeg van ons een feestmuts met daarop geschreven: “Als je mij ziet, graag feliciteren! Want ik houd van handjes geven.” Hij vond het helemaal geweldig en genoot van alle aandacht!
    Lees meer!