Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl

Tip een kennis en verdien €500,-!

DEZE ACTIE IS VERLOPEN!

Ken jij een verzorgende, verpleegkundige of begeleider die misschien wel zin heeft in een fantastische baan bij een zorgzame werkgever? Laat hem of haar snel weten dat er op deze site diverse leuke vacatures openstaan! Want als diegene na 6 maanden nog bij ons werkt, krijg jij €500,- van ons!

Geef jouw kennis een droombaan!

Werken bij Sorgh.nl heeft vele voordelen, zoals een luxe auto van de zaak, een zeer aantrekkelijk salaris en een uitstekende cao. Daarnaast genieten onze zorgprofessionals van vrijheid, variatie en waardering.
Gun jij jouw familielid, vriend of kennis een échte droombaan? Attendeer hem of haar dan direct op deze schitterende carrièrekans en sorgh voor een glimlach op vele gezichten tegelijk!

Hoe doe je mee en wat zijn de voorwaarden:

 • Om mee te kunnen doen vul je onderstaand formulier in
 • Laat jouw familielid, vriend of kennis weten dat er interessante vacatures open staan. We zoeken verzorgenden (IG), verpleegkundigen en Begeleiders MMZ 3 of 4! 
 • Moedig hem of haar aan te reageren op onze vacatures op hier op de website
 • Zorg dat jouw kennis jouw naam noemt tijdens het sollicitatiegesprek
 • Zodra jouw kennis 6 maanden werkt bij Sorgh.nl, nemen wij contact met je op om €500,- over te maken op je bankrekening
 • Per 'tip' kan slechts 1 persoon als 'tipgever' worden genoemd
 • Alleen geldig bij een contract van minimaal 20 uur per week (flexibel in te delen)
 • De actie loopt door zolang deze webpagina online is
 • Door mee te doen aan deze actie ga je akkoord met de hierboven genoemde algemene voorwaarden

Geef hier je tip door

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Sorghers aan het woord

  Sorgh'ers aan het woord

  Juian | Natuurlijk is de zorg geen beroep voor mannen; daar werken alleen vrouwen. En als er al een man werkt, dan is het een watje. Totdat er een grote stevige jongeman tegenover je staat die een beetje scheel kijkt en er niet al te lief en schattig uitziet. Op dat moment moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Jacomine | Het werken bij Sorgh is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken ook zo leuk. Het komt voor dat je ’s morgens met een collega van de instelling werkt en op dezelfde dag ’s avonds zelfstandig een groep draait met behulp van een dagprogramma. Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Annemarie | Een baan bij Sorgh, daar heb ik voor gekozen. Zorgen voor de ander, omdat zij dat nodig hebben. Niet alleen zorgen, maar ook begeleiden. Samen doen. Samen koken, samen huishoudelijke taken doen, waardoor je de cliënten beter leert kennen en zij jou.  Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Janneke | Op de dagbesteding is een cliënt die zich moeilijk kan uiten, niet kan praten en vaak wat onrustig is. Dieren maken veel bij haar los. Zodra zij de konijnen die we dagelijks verzorgen ziet, gaat ze stralen en wil ze knuffelen. Dit is zo bijzonder om te zien, en zelfs ontroerend. Dan is er echt contact!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Margreet | Het werken bij Sorgh.nl is uitdagend en vraagt om creativiteit en humor. Soms kan de sfeer in een groep negatief, gespannen of somber zijn. Ik heb wel eens expres een plastic beker sinaasappelsap laten vallen om die sfeer te doorbreken, zodat iedereen dacht: “Oh, die domme Margreet!”… maar ondertussen was iedereen vrolijk aan het lachen!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Christianne | Laatst begeleidde ik een vrouw met een verstandelijke beperking. Zij is zo gespannen dat ze vaak schreeuwt als iemand haar iets vraagt of zegt. Ook zodra ik haar iets vroeg, schreeuwde ze hard: “NEE!”. Maar toen ik vroeg: “Wil je een knuffel van me?”, schreeuwde ze: “NEE! … euh… JA!”. Ze had gewoon positieve aandacht nodig. En een knuffel!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerdie | Het werken bij Sorgh.nl is voor mij een feestje. Er zijn veel redenen daarvoor. Ook op de werkvloer is het regelmatig dubbel feest! Eens was er op een woongroep met intensieve begeleiding een bewoner jarig. Daar maakten we natuurlijk ook een feestje van! Hij kreeg van ons een feestmuts met daarop geschreven: “Als je mij ziet, graag feliciteren! Want ik houd van handjes geven.” Hij vond het helemaal geweldig en genoot van alle aandacht!
    Lees meer!