Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl  

Elke dienst vormt een mooie uitdaging

Werk je op dit moment binnen een zorginstelling waar je niet genoeg voldoening uit haalt? Of heb je nét een diploma op zak en zoek je een baan binnen de zorg? Dan is het tijd om de stoute schoenen aan te trekken en te gaan voor een uitdaging! Bij ons kun jij laten zien dat jij heel goed kunt omgaan met complexe problematiek. En laten we eerlijk zijn: dat geeft een kick!

Meer of minder uitdaging?

Afhankelijk van de dienst die je kiest en de hulpvraag verschilt de aard en de mate van complexiteit. De ene keer gaat het om een gespannen sfeer binnen een woongroep, de andere keer gaat het om een cliënt met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Jij kunt dit aan!

Je hoeft er niet bang voor te zijn dat jij straks op de werkvloer in een situatie terecht komt die je niet aankunt. Tijdens ons kennismakingsgesprek en zodra jij bij ons in dienst komt, bespreken we uitgebreid hoeveel kennis en ervaring je hebt. Je krijgt van ons een inwerktraject en persoonlijke coaching, zodat jij altijd goed voorbereid begint aan je dienst. Dan kun jij vol zelfvertrouwen en met plezier je werk doen.

Voorbeelden

Welke uitdagende momenten zou je kunnen meemaken bij Sorgh.nl? We noemen een aantal voorbeelden om je inzicht te geven in de vele verschillende uitdagingen die op je pad kunnen komen.
 • Een cliënt met verstandelijke beperking die agressief gedrag vertoont.
 • Een cliënt die het leven niet meer ziet zitten.
 • Een afdeling of team met personeelstekort.
 • Een gespannen en negatieve sfeer in een woongroep.
 • Een crisissituatie bij een particulier die ineens onwel is geworden.
Stuk voor stuk zijn dit moeilijke situaties, waar jij als zorgprofessional echt het verschil kunt maken.

Heb jij zin om een positieve draai te geven aan de levens van cliënten die naast zorg en begeleiding vooral respect, begrip en aandacht nodig hebben? Reageer dan op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. 

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen

  Sorgh'ers aan het woord

  Martine | 'Het is erg leuk om op veel verschillende plekken te werken, met diverse doelgroepen. Het komt ook voor dat je voor langere tijd wordt ingezet op bepaalde groepen of afdelingen.'... 'Ik kan mezelf inplannen wanneer het mij uitkomt, sommige weken werk ik 36 uur, maar er zijn ook weken dat ik nog geen 20 uur werk. Sorgh.nl biedt deze ruimte..'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Angelo | 'Een overstap naar de gehandicapten zorg?!? Totdat ze mijn verhaal hoorden. Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Inmiddels zijn er al een aantal mensen uit mijn netwerk ook collega geworden! Wat het voor mij zo prettig werken maakt bij Sorgh.nl: Een vast aanspreekpunt dat mij kent en altijd met me mee denkt! Flexibele werktijden en geen zorgen om de uren!'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerlinde: | 'Bij Sorgh.nl werken is zorgen voor een glimlach, zowel bij bewoners en het vaste personeel op de groep als bij mezelf!' 'Mijn Glimlach? Ervaring; zoals eerder aangegeven doe je bij Sorgh.nl veel ervaring op. Je komt op veel werkplekken, die allemaal een andere manier van werken hebben. Je leert hierdoor veel begeleidingsstijlen kennen en herkennen. Dit geeft mij veel plezier in mijn werk.' 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Esther | 'Het allerfijnste aan dit werk is toch wel de glimlach en de dankbaarheid van de cliënt aan het einde van het zorgmoment of aan het einde van je dienst. Het is zo fijn om cliënten te mogen helpen bij het behouden van de zelfredzaamheid en hun zelfstandigheid te proberen te vergroten.' Lees meer!