Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl

Elke dienst vormt een mooie uitdaging

Werk je op dit moment binnen een zorginstelling waar je niet genoeg voldoening uit haalt? Of heb je nét een diploma op zak en zoek je een baan binnen de zorg? Dan is het tijd om de stoute schoenen aan te trekken en te gaan voor een uitdaging! Bij ons kun jij laten zien dat jij heel goed kunt omgaan met complexe problematiek. En laten we eerlijk zijn: dat geeft een kick!

Meer of minder uitdaging?

Afhankelijk van de dienst die je kiest en de hulpvraag verschilt de aard en de mate van complexiteit. De ene keer gaat het om een gespannen sfeer binnen een woongroep, de andere keer gaat het om een cliënt met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Jij kunt dit aan!

Je hoeft er niet bang voor te zijn dat jij straks op de werkvloer in een situatie terecht komt die je niet aankunt. Tijdens ons kennismakingsgesprek en zodra jij bij ons in dienst komt, bespreken we uitgebreid hoeveel kennis en ervaring je hebt. Je krijgt van ons een inwerktraject en persoonlijke coaching, zodat jij altijd goed voorbereid begint aan je dienst. Dan kun jij vol zelfvertrouwen en met plezier je werk doen.

Voorbeelden

Welke uitdagende momenten zou je kunnen meemaken bij Sorgh.nl? We noemen een aantal voorbeelden om je inzicht te geven in de vele verschillende uitdagingen die op je pad kunnen komen.
 • Een cliënt met verstandelijke beperking die agressief gedrag vertoont.
 • Een cliënt die het leven niet meer ziet zitten.
 • Een afdeling of team met personeelstekort.
 • Een gespannen en negatieve sfeer in een woongroep.
 • Een crisissituatie bij een particulier die ineens onwel is geworden.
Stuk voor stuk zijn dit moeilijke situaties, waar jij als zorgprofessional echt het verschil kunt maken.

Heb jij zin om een positieve draai te geven aan de levens van cliënten die naast zorg en begeleiding vooral respect, begrip en aandacht nodig hebben? Reageer dan op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. 

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Sorghers aan het woord

  Sorgh'ers aan het woord

  Juian | Natuurlijk is de zorg geen beroep voor mannen; daar werken alleen vrouwen. En als er al een man werkt, dan is het een watje. Totdat er een grote stevige jongeman tegenover je staat die een beetje scheel kijkt en er niet al te lief en schattig uitziet. Op dat moment moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Jacomine | Het werken bij Sorgh is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken ook zo leuk. Het komt voor dat je ’s morgens met een collega van de instelling werkt en op dezelfde dag ’s avonds zelfstandig een groep draait met behulp van een dagprogramma. Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Annemarie | Een baan bij Sorgh, daar heb ik voor gekozen. Zorgen voor de ander, omdat zij dat nodig hebben. Niet alleen zorgen, maar ook begeleiden. Samen doen. Samen koken, samen huishoudelijke taken doen, waardoor je de cliënten beter leert kennen en zij jou.  Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Janneke | Op de dagbesteding is een cliënt die zich moeilijk kan uiten, niet kan praten en vaak wat onrustig is. Dieren maken veel bij haar los. Zodra zij de konijnen die we dagelijks verzorgen ziet, gaat ze stralen en wil ze knuffelen. Dit is zo bijzonder om te zien, en zelfs ontroerend. Dan is er echt contact!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Margreet | Het werken bij Sorgh.nl is uitdagend en vraagt om creativiteit en humor. Soms kan de sfeer in een groep negatief, gespannen of somber zijn. Ik heb wel eens expres een plastic beker sinaasappelsap laten vallen om die sfeer te doorbreken, zodat iedereen dacht: “Oh, die domme Margreet!”… maar ondertussen was iedereen vrolijk aan het lachen!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Christianne | Laatst begeleidde ik een vrouw met een verstandelijke beperking. Zij is zo gespannen dat ze vaak schreeuwt als iemand haar iets vraagt of zegt. Ook zodra ik haar iets vroeg, schreeuwde ze hard: “NEE!”. Maar toen ik vroeg: “Wil je een knuffel van me?”, schreeuwde ze: “NEE! … euh… JA!”. Ze had gewoon positieve aandacht nodig. En een knuffel!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerdie | Het werken bij Sorgh.nl is voor mij een feestje. Er zijn veel redenen daarvoor. Ook op de werkvloer is het regelmatig dubbel feest! Eens was er op een woongroep met intensieve begeleiding een bewoner jarig. Daar maakten we natuurlijk ook een feestje van! Hij kreeg van ons een feestmuts met daarop geschreven: “Als je mij ziet, graag feliciteren! Want ik houd van handjes geven.” Hij vond het helemaal geweldig en genoot van alle aandacht!
    Lees meer!