Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl

Precies zoveel variatie als jij wenst

Je doet het liefste werk waar jouw hart ligt. Want dan heb je extra veel plezier in je werk en gaat het je ook gemakkelijker af. Waarschijnlijk weet je al waar jij het meeste voldoening uit haalt, maar bij ons mag je gerust eens uitproberen of een ander vakgebied jou ook bevalt. Het maakt niet uit wie jij het liefste laat glimlachen; jij mag zelf kiezen!

Kies uit vier mooie vakgebieden

Als flexibele zorgprofessional bepaal jij in welk vakgebied jij gaat werken. Sorgh.nl biedt sorgh op vier verschillende werkvelden:
 • Gehandicaptensorgh
 • Jeugdsorgh
 • Ouderensorgh
 • Thuissorgh
Er is dus volop variatie mogelijk!

Wil jij meer variatie in je werk?

Naast de vier werkvelden waaruit je zelf een keuze mag maken, ben jij degene die aangeeft of je liever voor zorginstellingen werkt of voor particulieren. Er komt steeds meer werk naar ons toe, waardoor wij zeer veel verschillende diensten op allerlei verschillende locaties kunnen aanbieden. We werken overal, in heel Nederland. Uit dit grote aanbod diensten kies jij wat jou het meeste aantrekt.

Variatie maakt gelukkig

Misschien heb je al gelezen wat onze vijf Sorghers hierover vertelden. Zij ervaren allemaal hoe fijn het is om te werken met cliënten waar je iets speciaal mee hebt en waar je een warm gevoel van krijgt. Wij horen graag waar jouw passie ligt en wat jouw binding is met een bepaalde doelgroep. Zo heeft ieder zijn of haar eigen verhaal en voorkeuren. Dat mag gewoon! We zien dat juist graag.

Want wij zoeken zorgprofessionals die er alles aan doen om cliënten die hulp nodig hebben te verzorgen of begeleiden. Niks is mooier dan als jij onze cliënten kan laten stralen!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Sorghers aan het woord

  Sorgh'ers aan het woord

  Juian | Natuurlijk is de zorg geen beroep voor mannen; daar werken alleen vrouwen. En als er al een man werkt, dan is het een watje. Totdat er een grote stevige jongeman tegenover je staat die een beetje scheel kijkt en er niet al te lief en schattig uitziet. Op dat moment moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Jacomine | Het werken bij Sorgh is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken ook zo leuk. Het komt voor dat je ’s morgens met een collega van de instelling werkt en op dezelfde dag ’s avonds zelfstandig een groep draait met behulp van een dagprogramma. Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Annemarie | Een baan bij Sorgh, daar heb ik voor gekozen. Zorgen voor de ander, omdat zij dat nodig hebben. Niet alleen zorgen, maar ook begeleiden. Samen doen. Samen koken, samen huishoudelijke taken doen, waardoor je de cliënten beter leert kennen en zij jou.  Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Janneke | Op de dagbesteding is een cliënt die zich moeilijk kan uiten, niet kan praten en vaak wat onrustig is. Dieren maken veel bij haar los. Zodra zij de konijnen die we dagelijks verzorgen ziet, gaat ze stralen en wil ze knuffelen. Dit is zo bijzonder om te zien, en zelfs ontroerend. Dan is er echt contact!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Margreet | Het werken bij Sorgh.nl is uitdagend en vraagt om creativiteit en humor. Soms kan de sfeer in een groep negatief, gespannen of somber zijn. Ik heb wel eens expres een plastic beker sinaasappelsap laten vallen om die sfeer te doorbreken, zodat iedereen dacht: “Oh, die domme Margreet!”… maar ondertussen was iedereen vrolijk aan het lachen!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Christianne | Laatst begeleidde ik een vrouw met een verstandelijke beperking. Zij is zo gespannen dat ze vaak schreeuwt als iemand haar iets vraagt of zegt. Ook zodra ik haar iets vroeg, schreeuwde ze hard: “NEE!”. Maar toen ik vroeg: “Wil je een knuffel van me?”, schreeuwde ze: “NEE! … euh… JA!”. Ze had gewoon positieve aandacht nodig. En een knuffel!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerdie | Het werken bij Sorgh.nl is voor mij een feestje. Er zijn veel redenen daarvoor. Ook op de werkvloer is het regelmatig dubbel feest! Eens was er op een woongroep met intensieve begeleiding een bewoner jarig. Daar maakten we natuurlijk ook een feestje van! Hij kreeg van ons een feestmuts met daarop geschreven: “Als je mij ziet, graag feliciteren! Want ik houd van handjes geven.” Hij vond het helemaal geweldig en genoot van alle aandacht!
    Lees meer!