Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl  

Precies zoveel variatie als jij wenst

Je doet het liefste werk waar jouw hart ligt. Want dan heb je extra veel plezier in je werk en gaat het je ook gemakkelijker af. Waarschijnlijk weet je al waar jij het meeste voldoening uit haalt, maar bij ons mag je gerust eens uitproberen of een ander vakgebied jou ook bevalt. Het maakt niet uit wie jij het liefste laat glimlachen; jij mag zelf kiezen!

Kies uit vier mooie vakgebieden

Als flexibele zorgprofessional bepaal jij in welk vakgebied jij gaat werken. Sorgh.nl biedt sorgh op vier verschillende werkvelden:
 • Gehandicaptensorgh
 • Jeugdsorgh
 • Ouderensorgh
 • Thuissorgh
Er is dus volop variatie mogelijk!

Wil jij meer variatie in je werk?

Naast de vier werkvelden waaruit je zelf een keuze mag maken, ben jij degene die aangeeft of je liever voor zorginstellingen werkt of voor particulieren. Er komt steeds meer werk naar ons toe, waardoor wij zeer veel verschillende diensten op allerlei verschillende locaties kunnen aanbieden. We werken overal, in heel Nederland. Uit dit grote aanbod diensten kies jij wat jou het meeste aantrekt.

Variatie maakt gelukkig

Misschien heb je al gelezen wat onze vijf Sorghers hierover vertelden. Zij ervaren allemaal hoe fijn het is om te werken met cliënten waar je iets speciaal mee hebt en waar je een warm gevoel van krijgt. Wij horen graag waar jouw passie ligt en wat jouw binding is met een bepaalde doelgroep. Zo heeft ieder zijn of haar eigen verhaal en voorkeuren. Dat mag gewoon! We zien dat juist graag.

Want wij zoeken zorgprofessionals die er alles aan doen om cliënten die hulp nodig hebben te verzorgen of begeleiden. Niks is mooier dan als jij onze cliënten kan laten stralen!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen

  Sorgh'ers aan het woord

  Martine | 'Het is erg leuk om op veel verschillende plekken te werken, met diverse doelgroepen. Het komt ook voor dat je voor langere tijd wordt ingezet op bepaalde groepen of afdelingen.'... 'Ik kan mezelf inplannen wanneer het mij uitkomt, sommige weken werk ik 36 uur, maar er zijn ook weken dat ik nog geen 20 uur werk. Sorgh.nl biedt deze ruimte..'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Angelo | 'Een overstap naar de gehandicapten zorg?!? Totdat ze mijn verhaal hoorden. Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Inmiddels zijn er al een aantal mensen uit mijn netwerk ook collega geworden! Wat het voor mij zo prettig werken maakt bij Sorgh.nl: Een vast aanspreekpunt dat mij kent en altijd met me mee denkt! Flexibele werktijden en geen zorgen om de uren!'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerlinde: | 'Bij Sorgh.nl werken is zorgen voor een glimlach, zowel bij bewoners en het vaste personeel op de groep als bij mezelf!' 'Mijn Glimlach? Ervaring; zoals eerder aangegeven doe je bij Sorgh.nl veel ervaring op. Je komt op veel werkplekken, die allemaal een andere manier van werken hebben. Je leert hierdoor veel begeleidingsstijlen kennen en herkennen. Dit geeft mij veel plezier in mijn werk.' 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Esther | 'Het allerfijnste aan dit werk is toch wel de glimlach en de dankbaarheid van de cliënt aan het einde van het zorgmoment of aan het einde van je dienst. Het is zo fijn om cliënten te mogen helpen bij het behouden van de zelfredzaamheid en hun zelfstandigheid te proberen te vergroten.' Lees meer!