Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl

Geniet van vrijheid en flexibiliteit

Gelukkig zijn in het werk dat je doet is belangrijk. Niet alleen voor jezelf maar ook voor de cliënten aan wie jij zorg verleent en begeleiding biedt. Als zorgprofessional krijg je volop zeggenschap om zelf te bepalen wanneer, waar en hoe lang je werkt. Dat geeft jou vrijheid en flexibiliteit!

Jij bepaalt welke diensten je draait

Afhankelijk van je diploma’s, werkervaring en interesses heb je bepaalde voorkeuren. Op basis daarvan kies jij de diensten die daarbij passen. We hebben vier vakgebieden waarin wij sorgh verlenen en begeleiding bieden: gehandicaptensorgh, jeugdsorgh, ouderensorgh en thuissorgh.

Zo pak jij jouw vrijheid

Met gemak kun je jouw werk bij Sorgh.nl combineren met mantelzorg, de zorg voor je gezin of een opleiding. We begrijpen dat er meer in het leven is dan werk. In je arbeidscontract staat hoeveel uren je wekelijks werkt, bijvoorbeeld minimaal 24 en maximaal 40 uren. Per week kan het aantal uren dus enorm verschillen, afhankelijk van jouw eigen agenda.

Flexibiliteit

Per week ontvang je een handig overzicht met de diensten waarvan jij een selectie maakt. Daarmee bepaal jij zelf wanneer je werkt, op welk vakgebied en hoe lang je reistijd is. Zo creëer jij jouw eigen variatie én kun jij flexibel inspringen op je thuissituatie. Werk je graag vaker voor eenzelfde zorginstelling, dan kan dat. Houd je meer van afwisseling, dan kan dat ook.

Heb je hier nog vragen over? Blijf daar niet mee zitten, maar bel of mail ons!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Sorghers aan het woord

  Sorgh'ers aan het woord

  Juian | Natuurlijk is de zorg geen beroep voor mannen; daar werken alleen vrouwen. En als er al een man werkt, dan is het een watje. Totdat er een grote stevige jongeman tegenover je staat die een beetje scheel kijkt en er niet al te lief en schattig uitziet. Op dat moment moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Jacomine | Het werken bij Sorgh is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken ook zo leuk. Het komt voor dat je ’s morgens met een collega van de instelling werkt en op dezelfde dag ’s avonds zelfstandig een groep draait met behulp van een dagprogramma. Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Annemarie | Een baan bij Sorgh, daar heb ik voor gekozen. Zorgen voor de ander, omdat zij dat nodig hebben. Niet alleen zorgen, maar ook begeleiden. Samen doen. Samen koken, samen huishoudelijke taken doen, waardoor je de cliënten beter leert kennen en zij jou.  Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Janneke | Op de dagbesteding is een cliënt die zich moeilijk kan uiten, niet kan praten en vaak wat onrustig is. Dieren maken veel bij haar los. Zodra zij de konijnen die we dagelijks verzorgen ziet, gaat ze stralen en wil ze knuffelen. Dit is zo bijzonder om te zien, en zelfs ontroerend. Dan is er echt contact!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Margreet | Het werken bij Sorgh.nl is uitdagend en vraagt om creativiteit en humor. Soms kan de sfeer in een groep negatief, gespannen of somber zijn. Ik heb wel eens expres een plastic beker sinaasappelsap laten vallen om die sfeer te doorbreken, zodat iedereen dacht: “Oh, die domme Margreet!”… maar ondertussen was iedereen vrolijk aan het lachen!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Christianne | Laatst begeleidde ik een vrouw met een verstandelijke beperking. Zij is zo gespannen dat ze vaak schreeuwt als iemand haar iets vraagt of zegt. Ook zodra ik haar iets vroeg, schreeuwde ze hard: “NEE!”. Maar toen ik vroeg: “Wil je een knuffel van me?”, schreeuwde ze: “NEE! … euh… JA!”. Ze had gewoon positieve aandacht nodig. En een knuffel!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerdie | Het werken bij Sorgh.nl is voor mij een feestje. Er zijn veel redenen daarvoor. Ook op de werkvloer is het regelmatig dubbel feest! Eens was er op een woongroep met intensieve begeleiding een bewoner jarig. Daar maakten we natuurlijk ook een feestje van! Hij kreeg van ons een feestmuts met daarop geschreven: “Als je mij ziet, graag feliciteren! Want ik houd van handjes geven.” Hij vond het helemaal geweldig en genoot van alle aandacht!
    Lees meer!