Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl  

Geniet van vrijheid en flexibiliteit

Gelukkig zijn in het werk dat je doet is belangrijk. Niet alleen voor jezelf maar ook voor de cliënten aan wie jij zorg verleent en begeleiding biedt. Als zorgprofessional krijg je volop zeggenschap om zelf te bepalen wanneer, waar en hoe lang je werkt. Dat geeft jou vrijheid en flexibiliteit!

Jij bepaalt welke diensten je draait

Afhankelijk van je diploma’s, werkervaring en interesses heb je bepaalde voorkeuren. Op basis daarvan kies jij de diensten die daarbij passen. We hebben vier vakgebieden waarin wij sorgh verlenen en begeleiding bieden: gehandicaptensorgh, jeugdsorgh, ouderensorgh en thuissorgh.

Zo pak jij jouw vrijheid

Met gemak kun je jouw werk bij Sorgh.nl combineren met mantelzorg, de zorg voor je gezin of een opleiding. We begrijpen dat er meer in het leven is dan werk. In je arbeidscontract staat hoeveel uren je wekelijks werkt, bijvoorbeeld minimaal 24 en maximaal 40 uren. Per week kan het aantal uren dus enorm verschillen, afhankelijk van jouw eigen agenda.

Flexibiliteit

Per week ontvang je een handig overzicht met de diensten waarvan jij een selectie maakt. Daarmee bepaal jij zelf wanneer je werkt, op welk vakgebied en hoe lang je reistijd is. Zo creëer jij jouw eigen variatie én kun jij flexibel inspringen op je thuissituatie. Werk je graag vaker voor eenzelfde zorginstelling, dan kan dat. Houd je meer van afwisseling, dan kan dat ook.

Heb je hier nog vragen over? Blijf daar niet mee zitten, maar bel of mail ons!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen

  Sorgh'ers aan het woord

  Martine | 'Het is erg leuk om op veel verschillende plekken te werken, met diverse doelgroepen. Het komt ook voor dat je voor langere tijd wordt ingezet op bepaalde groepen of afdelingen.'... 'Ik kan mezelf inplannen wanneer het mij uitkomt, sommige weken werk ik 36 uur, maar er zijn ook weken dat ik nog geen 20 uur werk. Sorgh.nl biedt deze ruimte..'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Angelo | 'Een overstap naar de gehandicapten zorg?!? Totdat ze mijn verhaal hoorden. Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Inmiddels zijn er al een aantal mensen uit mijn netwerk ook collega geworden! Wat het voor mij zo prettig werken maakt bij Sorgh.nl: Een vast aanspreekpunt dat mij kent en altijd met me mee denkt! Flexibele werktijden en geen zorgen om de uren!'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerlinde: | 'Bij Sorgh.nl werken is zorgen voor een glimlach, zowel bij bewoners en het vaste personeel op de groep als bij mezelf!' 'Mijn Glimlach? Ervaring; zoals eerder aangegeven doe je bij Sorgh.nl veel ervaring op. Je komt op veel werkplekken, die allemaal een andere manier van werken hebben. Je leert hierdoor veel begeleidingsstijlen kennen en herkennen. Dit geeft mij veel plezier in mijn werk.' 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Esther | 'Het allerfijnste aan dit werk is toch wel de glimlach en de dankbaarheid van de cliënt aan het einde van het zorgmoment of aan het einde van je dienst. Het is zo fijn om cliënten te mogen helpen bij het behouden van de zelfredzaamheid en hun zelfstandigheid te proberen te vergroten.' Lees meer!