Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl  

We groeien als kool! Daarom zoeken wij VIG’ers en Verpleegkundigen in alle leeftijden.

Heb jij een BIG regisitratie? Solliciteer als Verpleegkundige! Op zoek naar een bijbaan in de zorg? Ook dan ben je hier aan het goede adres. Ben jij 's nachts actief en wil je graag nachtdiensten werken? Dan hebben wij werk!

Vacatures! 

Met ingang van heden zijn wij op zoek naar flexibele zorgprofessionals met het diploma Verzorgende (IG) of Verpleegkundige. Wil jij graag flexibel werken, de tijd hebben voor de cliënten, veel ervaring opdoen, je bekwaamheden op peil houden, werken in diverse doelgroepen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je over de mogelijkheden! Het aantal uren is bespreekbaar.

Als zorgprofessional werk je zelfstandig en bepaal je zelf wanneer en hoeveel je wilt werken tegen een aantrekkelijk uurtarief. Je bepaalt zelf binnen welke instellingen/doelgroepen jij je werkplezier behaalt! Tevens kies je zelf welke diensten je werkt. Je kunt kiezen uit een gevarieerd werkveld en uit een gevarieerd aanbod aan diensten. Zo zou je kunnen werken in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, thuiszorg. Je kunt kiezen voor juist de vroege diensten, juist de late diensten, dag- en of nachtdiensten of juist voor geen nachtdiensten. Of je kiest voor een combinatie. In alle gevallen blijft de keuze aan jezelf!

Wij zoeken Verzorgenden (IG) en Verpleegkundigen in deze regio's!

Momenteel hebben we veel aanbod in de provincies Utrecht, Gelderland, Zuid-Holland en Overijssel. Uiteraard hoef je niet in al deze provincies te werken, je bepaalt zelf de regio die je wilt verzorgen! Tevens krijg je wanneer je minimaal 16 uur per week bij ons werkt, er een zakelijke auto bij! Deze auto is voorzien van een tankpas waarmee je de auto dus kosteloos kunt voltanken en wassen!

Welkom!

Je bent van harte welkom om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we kijken hoe we jouw wensen kunnen combineren met onze mogelijkheden! Veel is bespreekbaar en mogelijk. We kunnen elkaar op kantoor maar ook elders bij jou in de buurt ontmoeten als de afstand naar ons kantoor te groot is. We zijn bereid om te investeren in nieuw talent

Martine aan het woord:

Met veel plezier doe ik mijn werk bij Sorgh.nl. Ik zou het leuk vinden als je mijn verhaal op de website leest > klik hier. Je kunt daarin mijn enthousiasme waarnemen en ik hoop dat het aanstekelijk werkt want ik gun je ook zo’n leuke baan als ik nu zelf heb! Ik geniet van mijn werk, van de vrijheid en ik ervaar veel werkplezier. Welkom om ook te komen genieten en vrolijk te zorgen via Sorgh.nl!

Solliciteer hieronder direct

Wees er als de kippen bij... Solliciteer hieronder of bekijk de vacatures onder het formulier. 
 

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen

  Sorgh'ers aan het woord

  Martine | 'Het is erg leuk om op veel verschillende plekken te werken, met diverse doelgroepen. Het komt ook voor dat je voor langere tijd wordt ingezet op bepaalde groepen of afdelingen.'... 'Ik kan mezelf inplannen wanneer het mij uitkomt, sommige weken werk ik 36 uur, maar er zijn ook weken dat ik nog geen 20 uur werk. Sorgh.nl biedt deze ruimte..'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Angelo | 'Een overstap naar de gehandicapten zorg?!? Totdat ze mijn verhaal hoorden. Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Inmiddels zijn er al een aantal mensen uit mijn netwerk ook collega geworden! Wat het voor mij zo prettig werken maakt bij Sorgh.nl: Een vast aanspreekpunt dat mij kent en altijd met me mee denkt! Flexibele werktijden en geen zorgen om de uren!'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerlinde: | 'Bij Sorgh.nl werken is zorgen voor een glimlach, zowel bij bewoners en het vaste personeel op de groep als bij mezelf!' 'Mijn Glimlach? Ervaring; zoals eerder aangegeven doe je bij Sorgh.nl veel ervaring op. Je komt op veel werkplekken, die allemaal een andere manier van werken hebben. Je leert hierdoor veel begeleidingsstijlen kennen en herkennen. Dit geeft mij veel plezier in mijn werk.' 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Esther | 'Het allerfijnste aan dit werk is toch wel de glimlach en de dankbaarheid van de cliënt aan het einde van het zorgmoment of aan het einde van je dienst. Het is zo fijn om cliënten te mogen helpen bij het behouden van de zelfredzaamheid en hun zelfstandigheid te proberen te vergroten.' Lees meer!