Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl  

Waardering

Onze cliënten hebben het meestal niet gemakkelijk. Dus wij zijn ontzettend blij als jij hen kan laten glimlachen of zelfs laat schaterlachen! Wij geven je daarom graag een schouderklopje. Daarnaast krijg je vaak complimenten van familieleden die blij zijn met jouw positieve bijdrage. Je merkt dat andere zorgverleners tevreden zijn met je deskundige sorgh en je ziet de cliënten stralen als jij je werk goed doet. Daar doe je het toch voor?

Als je jarig of ziek bent

We hopen dat je altijd lekker in je vel zit en dat jij geniet van het leven. Dus als je ziek bent, zijn we er voor je. En jouw verjaardag vergeten we natuurlijk ook niet! Wij houden van gekke kleine verrassingen tussendoor, dus wees niet verbaasd als je een ballon thuisgestuurd krijgt of in je e-mail een tegoedbon krijgt voor een paar heerlijke fairtrade chocoladerepen. Gewoon, omdat we blij zijn met je inzet en sorgh.

Directie en management doen gewoon mee

Tussen de directeur en de zorgprofessionals is er geen verschil. We draaien allemaal dag en nacht diensten, springen in wanneer ergens dringend hulp nodig is en wisselen incontinentiemateriaal met een zorgzaam gebaar.

Fijn team

Je zult snel genoeg merken dat al je collega’s ontzettend hartelijke mensen zijn, waar je altijd op kunt rekenen. We werken op verschillende locaties, maar we komen elkaar toch ook regelmatig tegen op de werkvloer. Dat is ontzettend gezellig. Daarnaast kun je tijdens (of buiten je dienst om) altijd een collega bellen als je ergens mee zit of een praktische vraag hebt. Wij gaan af op ons gevoel. Als het goed voelt, is het ook goed. Sorgh moet goed voelen voor iedereen!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen

  Sorgh'ers aan het woord

  Martine | 'Het is erg leuk om op veel verschillende plekken te werken, met diverse doelgroepen. Het komt ook voor dat je voor langere tijd wordt ingezet op bepaalde groepen of afdelingen.'... 'Ik kan mezelf inplannen wanneer het mij uitkomt, sommige weken werk ik 36 uur, maar er zijn ook weken dat ik nog geen 20 uur werk. Sorgh.nl biedt deze ruimte..'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Angelo | 'Een overstap naar de gehandicapten zorg?!? Totdat ze mijn verhaal hoorden. Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Inmiddels zijn er al een aantal mensen uit mijn netwerk ook collega geworden! Wat het voor mij zo prettig werken maakt bij Sorgh.nl: Een vast aanspreekpunt dat mij kent en altijd met me mee denkt! Flexibele werktijden en geen zorgen om de uren!'

    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerlinde: | 'Bij Sorgh.nl werken is zorgen voor een glimlach, zowel bij bewoners en het vaste personeel op de groep als bij mezelf!' 'Mijn Glimlach? Ervaring; zoals eerder aangegeven doe je bij Sorgh.nl veel ervaring op. Je komt op veel werkplekken, die allemaal een andere manier van werken hebben. Je leert hierdoor veel begeleidingsstijlen kennen en herkennen. Dit geeft mij veel plezier in mijn werk.' 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Esther | 'Het allerfijnste aan dit werk is toch wel de glimlach en de dankbaarheid van de cliënt aan het einde van het zorgmoment of aan het einde van je dienst. Het is zo fijn om cliënten te mogen helpen bij het behouden van de zelfredzaamheid en hun zelfstandigheid te proberen te vergroten.' Lees meer!