Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 24 34
Sorghenvooreenglimlach.nl

Waardering

Onze cliënten hebben het meestal niet gemakkelijk. Dus wij zijn ontzettend blij als jij hen kan laten glimlachen of zelfs laat schaterlachen! Wij geven je daarom graag een schouderklopje. Daarnaast krijg je vaak complimenten van familieleden die blij zijn met jouw positieve bijdrage. Je merkt dat andere zorgverleners tevreden zijn met je deskundige sorgh en je ziet de cliënten stralen als jij je werk goed doet. Daar doe je het toch voor?

Als je jarig of ziek bent

We hopen dat je altijd lekker in je vel zit en dat jij geniet van het leven. Dus als je ziek bent, zijn we er voor je. En jouw verjaardag vergeten we natuurlijk ook niet! Wij houden van gekke kleine verrassingen tussendoor, dus wees niet verbaasd als je een ballon thuisgestuurd krijgt of in je e-mail een tegoedbon krijgt voor een paar heerlijke fairtrade chocoladerepen. Gewoon, omdat we blij zijn met je inzet en sorgh.

Directie en management doen gewoon mee

Tussen de directeur en de zorgprofessionals is er geen verschil. We draaien allemaal dag en nacht diensten, springen in wanneer ergens dringend hulp nodig is en wisselen incontinentiemateriaal met een zorgzaam gebaar.

Fijn team

Je zult snel genoeg merken dat al je collega’s ontzettend hartelijke mensen zijn, waar je altijd op kunt rekenen. We werken op verschillende locaties, maar we komen elkaar toch ook regelmatig tegen op de werkvloer. Dat is ontzettend gezellig. Daarnaast kun je tijdens (of buiten je dienst om) altijd een collega bellen als je ergens mee zit of een praktische vraag hebt. Wij gaan af op ons gevoel. Als het goed voelt, is het ook goed. Sorgh moet goed voelen voor iedereen!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Sorghers aan het woord

  Sorgh'ers aan het woord

  Juian | Natuurlijk is de zorg geen beroep voor mannen; daar werken alleen vrouwen. En als er al een man werkt, dan is het een watje. Totdat er een grote stevige jongeman tegenover je staat die een beetje scheel kijkt en er niet al te lief en schattig uitziet. Op dat moment moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. 
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Jacomine | Het werken bij Sorgh is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken ook zo leuk. Het komt voor dat je ’s morgens met een collega van de instelling werkt en op dezelfde dag ’s avonds zelfstandig een groep draait met behulp van een dagprogramma. Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Annemarie | Een baan bij Sorgh, daar heb ik voor gekozen. Zorgen voor de ander, omdat zij dat nodig hebben. Niet alleen zorgen, maar ook begeleiden. Samen doen. Samen koken, samen huishoudelijke taken doen, waardoor je de cliënten beter leert kennen en zij jou.  Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Janneke | Op de dagbesteding is een cliënt die zich moeilijk kan uiten, niet kan praten en vaak wat onrustig is. Dieren maken veel bij haar los. Zodra zij de konijnen die we dagelijks verzorgen ziet, gaat ze stralen en wil ze knuffelen. Dit is zo bijzonder om te zien, en zelfs ontroerend. Dan is er echt contact!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Margreet | Het werken bij Sorgh.nl is uitdagend en vraagt om creativiteit en humor. Soms kan de sfeer in een groep negatief, gespannen of somber zijn. Ik heb wel eens expres een plastic beker sinaasappelsap laten vallen om die sfeer te doorbreken, zodat iedereen dacht: “Oh, die domme Margreet!”… maar ondertussen was iedereen vrolijk aan het lachen!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Christianne | Laatst begeleidde ik een vrouw met een verstandelijke beperking. Zij is zo gespannen dat ze vaak schreeuwt als iemand haar iets vraagt of zegt. Ook zodra ik haar iets vroeg, schreeuwde ze hard: “NEE!”. Maar toen ik vroeg: “Wil je een knuffel van me?”, schreeuwde ze: “NEE! … euh… JA!”. Ze had gewoon positieve aandacht nodig. En een knuffel!
    Lees meer!

  Sorgh'ers aan het woord

  Gerdie | Het werken bij Sorgh.nl is voor mij een feestje. Er zijn veel redenen daarvoor. Ook op de werkvloer is het regelmatig dubbel feest! Eens was er op een woongroep met intensieve begeleiding een bewoner jarig. Daar maakten we natuurlijk ook een feestje van! Hij kreeg van ons een feestmuts met daarop geschreven: “Als je mij ziet, graag feliciteren! Want ik houd van handjes geven.” Hij vond het helemaal geweldig en genoot van alle aandacht!
    Lees meer!